2. A számlanyitáshoz szükséges dokumentumok letöltése, kitöltése, illetve másolatának elkészítése és elküldése

3. Számla adatainak kézhezvétele e-mailben, kereskedés megkezdése

+1 Alszámla igénylése MT4-hez (szükség esetén) egy egyszerű e-mailben

Élő számla nyitása

LMAX Professional elő kereskedési számla igénylése

Igénylés előtt fontos, hogy megismerkedjen a következő dokumentumokkal, melyek együttesen képezik az LMAX és Ön közötti szerződést: Customer Agreement (.pdf), Instrument Information Schedules (.pdf), Risk Warning Notice (.pdf), Trading Manual (.pdf), MT4 Trading Manual (.pdf), Order Execution Policy (.pdf), Privacy Policy (.pdf), Cookie Policy (.pdf), LMAX Deliverable FX Agreement (.pdf) és (amennyiben szükséges) LMAX API Agreement (.pdf). Ugyncsak fontos elolvasnia és értelmeznie az LMAX Summary Conflicts Policy (.pdf), Complaints Policy (.pdf) dokumentumait és az alábbi Fontos információk szakaszt.

Fontos információk

Számlanyitáshoz az LMAX–nak meg kell bizonyosodnia az Ön személyazonosságáról. Ha Ön az Egyesült Királyság, Svédország, Németország vagy Kanada lakosa, úgy azon adatokat, melyeket Ön megad, az LMAX ellenőrzi egy hitelminősítőnél. Az ellenőrzés során nem hitelminősítést kér, ezért nem fog szerepelni az Ön bejegyzései között. Amennyiben az LMAX nem tudja Önt elektronikusan beazonosítani, úgy további dokumentumokat kér Öntől. Miután az LMAX számlája megyílt elképzelhető, hogy az LMAX további dokumentumokat kér (például a rendelkezésre álló tőkéjével vagy az eddigi kereskedési aktivitásával kapcsolatban).

Élő számla nyitása

Megjegyzés MT4 számla nyitásához

  1. MT4 számlához Önnek előbb LMAX Professional élő számlát kell nyitnia (fönti űrlap segítségével)
  2. LMAX Professional számlájának megnyitását és pénzzel történő feltöltését követően Önnek kell kérnie az MT4 számlát az info@ultrafx.com e-mail címre küldött, „Az Ön neve MT4 account request” tárgyú levélben
  3. az e-mailben meg kell adnia LMAX Account ID-ját és meghatározni az LMAX Professional elő számlájáról az MT4 számlájára átvezetni kívánt összeget és annak devizanemét

E-mail minta:

Dear Sir/Madam,

Please open an MT4 account for:

  Name: Az Ön neve
  LMAX Account ID: Az Ön LMAX Account azonosítója
  and please transfer from the LMAX web account to the MT4 account the following
  Amount: az MT4 számlájára átvezetni kívánt összeg és annak devizaneme

Best regards,
Az Ön neve

Kockázati figyelmeztetés

Az online kereskedés növeli a kereskedés sebességét és hatékonyságát, de nem csökkenti a kockázatokat. A magasabb tőkeáttét használata és az egyes termékek egyedi sajátosságainak nem ismerése az Ön teljes befektetésének az elvesztéséhez vezethet. Az FX és CFD instrumentumok tőkeáttétes termékek, melyek a kereskedési számlára befizetett letét feletti veszteséget is okozhatnak. Ezekkel a termékekkel való kereskedés nem mindenki számára megfelelő, ezért bizonyosodjon meg róla, hogy teljes mértékben tisztában van a kockázatokkal!

Jogi szabályozás

Az UltraFX üzemeltetője a Moneywheel Research Zrt. A Moneywheel Research Zrt. az LMAX Limited függő ügynöke. Az LMAX Limited-et az Egyesült Királyság Pénzügyi Felügyelete engedélyezi és szabályozza (regisztrációs szám: 509778). Moneywheel Research Zrt. a 2007. évi CXXXVIII törvény alapján a Magyar Nemzeti Banknál van regisztrálva (regisztrációs szám: 23521050).