Megjegyzés MT4 számla nyitásához

  1. MT4 számlához Önnek előbb LMAX Professional élő számlát kell nyitnia (a Számlanyitás oldalon lévő űrlap segítségével »)
  2. LMAX Professional számlájának megnyitását és pénzzel történő feltöltését követően Önnek kell kérnie az MT4 számlát az info@ultrafx.com e-mail címre küldött, „Az Ön neve MT4 account request” tárgyú levélben
  3. az e-mailben meg kell adnia LMAX fiókazonosítóját (Account ID) és meghatározni az LMAX Professional elő számlájáról az MT4 számlájára átvezetni kívánt összeget és annak devizanemét

E-mail minta:

Dear Sir/Madam,

Please open an MT4 account for:

  Name: Az Ön neve
  LMAX Account ID: Az Ön LMAX Account azonosítója
  and please transfer from the LMAX web account to the MT4 account the following
  Amount: az MT4 számlájára átvezetni kívánt összeg és annak devizaneme

Best regards,
Az Ön neve

Kockázati figyelmeztetés

Az online kereskedés növeli a kereskedés sebességét és hatékonyságát, de nem csökkenti a kockázatokat. A magasabb tőkeáttét használata és az egyes termékek egyedi sajátosságainak nem ismerése az Ön teljes befektetésének az elvesztéséhez vezethet. Az FX és CFD instrumentumok tőkeáttétes termékek, melyek a kereskedési számlára befizetett letét feletti veszteséget is okozhatnak. Ezekkel a termékekkel való kereskedés nem mindenki számára megfelelő, ezért bizonyosodjon meg róla, hogy teljes mértékben tisztában van a kockázatokkal!

Jogi szabályozás

Az UltraFX üzemeltetője a Moneywheel Research Zrt. A Moneywheel Research Zrt. az LMAX Limited függő ügynöke. Az LMAX Limited-et az Egyesült Királyság Pénzügyi Felügyelete engedélyezi és szabályozza (regisztrációs szám: 509778). Moneywheel Research Zrt. a 2007. évi CXXXVIII törvény alapján a Magyar Nemzeti Banknál van regisztrálva (regisztrációs szám: 23521050).