Tőkefedezet-kizárási politika (margin policy)

A tőkefedezet a nyitott kereskedéshez rögzített. Ez nem változik a kereskedés élete folyamán. 70%-os tőkefedezet-kizárási politika (margin policy) van alkalmazva, mely bezárja a legnagyobb veszteséges nyitott pozícióit, amíg a tőkefedezeti szint nem kerül 70% fölé.
További részletek az „MT4 Trading Manual” (Eng) 5.1, 5.2 és 5.3 paragrafusában »

Kockázati figyelmeztetés

Az online kereskedés növeli a kereskedés sebességét és hatékonyságát, de nem csökkenti a kockázatokat. A magasabb tőkeáttét használata és az egyes termékek egyedi sajátosságainak nem ismerése az Ön teljes befektetésének az elvesztéséhez vezethet. Az FX és CFD instrumentumok tőkeáttétes termékek, melyek a kereskedési számlára befizetett letét feletti veszteséget is okozhatnak. Ezekkel a termékekkel való kereskedés nem mindenki számára megfelelő, ezért bizonyosodjon meg róla, hogy teljes mértékben tisztában van a kockázatokkal!

Jogi szabályozás

Az UltraFX üzemeltetője a Moneywheel Research Zrt. A Moneywheel Research Zrt. az LMAX Limited függő ügynöke. Az LMAX Limited-et az Egyesült Királyság Pénzügyi Felügyelete engedélyezi és szabályozza (regisztrációs szám: 509778). Moneywheel Research Zrt. a 2007. évi CXXXVIII törvény alapján a Magyar Nemzeti Banknál van regisztrálva (regisztrációs szám: 23521050).