Tőkefedezet-kizárási politika (margin policy)

A tőkefedezet alapja a nyitott pozíciók jelenlegi nominális érteke. A tőkefedezet mértéke követi az árváltozás ingadozását. 70%-os tőkefedezet-kizárási politika (margin policy) van alkalmazva, mely először törli az összes működő megbízását, és ha számlája még mindig a kizárási szint alatt van, akkor az összes nyitott pozíció likvidálásra kerül.

További részletek a „Trading Manual” (Eng) 5.2, 5.3 és 5.4 paragrafusában »

Kockázati figyelmeztetés

Az online kereskedés növeli a kereskedés sebességét és hatékonyságát, de nem csökkenti a kockázatokat. A magasabb tőkeáttét használata és az egyes termékek egyedi sajátosságainak nem ismerése az Ön teljes befektetésének az elvesztéséhez vezethet. Az FX és CFD instrumentumok tőkeáttétes termékek, melyek a kereskedési számlára befizetett letét feletti veszteséget is okozhatnak. Ezekkel a termékekkel való kereskedés nem mindenki számára megfelelő, ezért bizonyosodjon meg róla, hogy teljes mértékben tisztában van a kockázatokkal!

Jogi szabályozás

Az UltraFX üzemeltetője a Moneywheel Research Zrt. A Moneywheel Research Zrt. az LMAX Limited függő ügynöke. Az LMAX Limited-et az Egyesült Királyság Pénzügyi Felügyelete engedélyezi és szabályozza (regisztrációs szám: 509778). Moneywheel Research Zrt. a 2007. évi CXXXVIII törvény alapján a Magyar Nemzeti Banknál van regisztrálva (regisztrációs szám: 23521050).