Utalási információk

Az LMAX Professional webes felülete a kereskedés mellet alkalmas utalások indítására az LMAX számláról vissza a bankszámlára. Továbbá e találhatók az LMAX számlára történő utaláshoz szükséges információk.

Utalás a bankszámláról az LMAX kereskedési számlára

Minden banki utalásnál van egy „közlemény” rovat.

FONTOS! A banki utalásnál a közlemény rovatba be kell írnia az LMAX referencia kódját, melyet az alábbi módon találhat meg:

 1. Lépjen be az LMAX Professional webes felületére
 2. Klikkeljen a Client Portal gombra
  Bank transfer 1
 3. Klikkeljen a Payments linkreBank transfer 2
 4. Az Ön referenciakódja a kék sávban található (ezt a referenciaszámot kell a banki utalásnál a közlemény rovatba beírnia)
  Bank transfer 3
 5. A kék sáv alatt találja az LMAX utaláshoz szükséges banki adatait

Befizetés hitelkártyával az LMAX kereskedési számlára (elfogadott kártyák: Visa és Master Card)

 1. Lépjen be az LMAX Professional webes felületére
 2. Klikkeljen az Account gombraCard 1
 3. Klikkeljen az Add new card gombra, majd rögzítse a kártya adatait a rendszerben (ha ezt korábban már megtette, e lépést kihagyhatja)Card 2
 4. A befizetéshez klikkeljen a Deposit funds from card gombraCard 3

Utalás az LMAX kereskedési számláról a bankszámlára

 1. Lépjen be az LMAX Professional webes felületére
 2. Klikkeljen a Client Portal gombra
  Bank transfer 1
 3. Klikkeljen a Payments linkreBank transfer 2
 4. Klikkeljen az Add gombra, és a felugró ablakban rögzítse banki adatait (ha ezt korábban már megtette, e lépést kihagyhatja)Withdraw to bank 3
 5. Klikkeljen a Withdraw to Bank Account… gombra
  Withdraw to bank 4
 6. A felugró ablakba írja be a visszautalni kívánt összeget, majd klikkeljen a Withdraw gombra
  Withdraw to bank 5

Utalás az LMAX kereskedési számláról a hitelkártyára

 1. Lépjen be az LMAX Professional webes felületére
 2. Klikkeljen az Account gombraCard 1
 3. Klikkeljen az Add new card gombra, majd rögzítse a kártya adatait a rendszerben (ha ezt korábban már megtette, e lépést kihagyhatja)
  Card 2
 4. Klikkeljen a Withdraw funds to card gombra
  Card 3 W

Fontos! Csak akkora összeget lehet a kártyára visszautalni, amekkora a kártyáról lett átutalva az LMAX kereskedési számlára. Ha ennél nagyobb összeget szeretne visszautalni, akkor a banki utalást kell használnia (lásd fentebb).

Kockázati figyelmeztetés

Az online kereskedés növeli a kereskedés sebességét és hatékonyságát, de nem csökkenti a kockázatokat. A magasabb tőkeáttét használata és az egyes termékek egyedi sajátosságainak nem ismerése az Ön teljes befektetésének az elvesztéséhez vezethet. Az FX és CFD instrumentumok tőkeáttétes termékek, melyek a kereskedési számlára befizetett letét feletti veszteséget is okozhatnak. Ezekkel a termékekkel való kereskedés nem mindenki számára megfelelő, ezért bizonyosodjon meg róla, hogy teljes mértékben tisztában van a kockázatokkal!

Jogi szabályozás

Az UltraFX üzemeltetője a Moneywheel Research Zrt. A Moneywheel Research Zrt. az LMAX Limited függő ügynöke. Az LMAX Limited-et az Egyesült Királyság Pénzügyi Felügyelete engedélyezi és szabályozza (regisztrációs szám: 509778). Moneywheel Research Zrt. a 2007. évi CXXXVIII törvény alapján a Magyar Nemzeti Banknál van regisztrálva (regisztrációs szám: 23521050).