Londoni kereskedési szerver

Kereskedési szerverek (virtuális és dedikált) nagy kedvezménnyel érthetőek el UltraFX ügyfeleknek.

Főbb előnyök:

  • Gyors szerverek kereskedésre kalibrálva.
  • A szerverek londoni Equinix LD4 adatközpontjában, az LMAX Exchange és az LMAX MT4 szervereivel azonos épületben találhatóak.
  • Üvegszálas direkt kapcsolat: LMAX Exchange (FIX API) szerveréhez.
  • Üvegszálas direkt kapcsolat: LMAX MT4 szerverhez.
  • Ultragyors hálózat.

További részletek az UltraFX VPS honlapon »
Kedvezményéért kérjük, írjon az info@ultrafx.com e-mail címre.

Megjegyzés:

Az UltraFX VPS egy független szolgáltatás, és nem része az LMAX Exchange megbízóval kötött függő ügynöki megállapodásnak. A virtuális és a dedikált szerver nem része azon szolgáltatásoknak, melyeket az LMAX Exchange kínál ügyfeleinek.

Kockázati figyelmeztetés

Az online kereskedés növeli a kereskedés sebességét és hatékonyságát, de nem csökkenti a kockázatokat. A magasabb tőkeáttét használata és az egyes termékek egyedi sajátosságainak nem ismerése az Ön teljes befektetésének az elvesztéséhez vezethet. Az FX és CFD instrumentumok tőkeáttétes termékek, melyek a kereskedési számlára befizetett letét feletti veszteséget is okozhatnak. Ezekkel a termékekkel való kereskedés nem mindenki számára megfelelő, ezért bizonyosodjon meg róla, hogy teljes mértékben tisztában van a kockázatokkal!

Jogi szabályozás

Az UltraFX üzemeltetője a Moneywheel Research Zrt. A Moneywheel Research Zrt. az LMAX Limited függő ügynöke. Az LMAX Limited-et az Egyesült Királyság Pénzügyi Felügyelete engedélyezi és szabályozza (regisztrációs szám: 509778). Moneywheel Research Zrt. a 2007. évi CXXXVIII törvény alapján a Magyar Nemzeti Banknál van regisztrálva (regisztrációs szám: 23521050).