Technológiai partnerek

A PrimeXM egy technológiai szolgáltató, amely több mint 50 piacvezető likviditás adóhoz és több vezető bankhoz nyújt kapcsolatot. Brókercégek és más befektetési szolgáltatók – ultra gyors megbízáskezelés mellett – csatlakozhatnak a devizapiaci és más instrumentumok likviditásához. A cég weboldala »

A Sierra Chart egy professzionális kereskedelmi platform, mely kézi, automatikus és szimulált kereskedést egyaránt támogat. Valós idejű és historikus adatokkal, grafikon és technikai elemzésre egyaránt alkalmas. A Sierra Chart széles körben ismert stabilitásáról, nyílt és nagymértékben testreszabható. A felület csatlakoztatható több kereskedési helyszínhez és befektetési szolgáltatóhoz, ezzel hozzáférést biztosít különböző határidős, index, deviza és opciós piachoz. A Sierra Chart FIX és a DTC protokollt használ. A cég weboldala »

A Multicharts egy professzionális kereskedési szoftver, ami jelentős előnyöket kínál a befektetőknek. Magas színvonalú technikai elemző eszköz, ami 20+ adatszolgáltatóhoz és 10+ brókerhez csatlakoztatható.
Főbb alkalmazások: dinamikus, akár portfolió szintű back-test; támogatja az Easy Language programozó nyelvet; genetikai optimalizálás; interaktív eredmény kimutatás; market scanner; historikus adat visszajátszás; stratégiák, indikátorok. A felületről manuálisan lehet pozíciókat nyitni, majd előre beállított kilépési stratégiával zárni (semi-automatic mode). A Multicharts – rugalmasságának, széles körű alkalmazhatóságának, valamint kitűnő ügyféltámogatásnak köszönhetően – sok kitüntetést és elismerést kapott az elmúlt évek során. A cég weboldala »

Kockázati figyelmeztetés

Az online kereskedés növeli a kereskedés sebességét és hatékonyságát, de nem csökkenti a kockázatokat. A magasabb tőkeáttét használata és az egyes termékek egyedi sajátosságainak nem ismerése az Ön teljes befektetésének az elvesztéséhez vezethet. Az FX és CFD instrumentumok tőkeáttétes termékek, melyek a kereskedési számlára befizetett letét feletti veszteséget is okozhatnak. Ezekkel a termékekkel való kereskedés nem mindenki számára megfelelő, ezért bizonyosodjon meg róla, hogy teljes mértékben tisztában van a kockázatokkal!

Jogi szabályozás

Az UltraFX üzemeltetője a Moneywheel Research Zrt. A Moneywheel Research Zrt. az LMAX Limited függő ügynöke. Az LMAX Limited-et az Egyesült Királyság Pénzügyi Felügyelete engedélyezi és szabályozza (regisztrációs szám: 509778). Moneywheel Research Zrt. a 2007. évi CXXXVIII törvény alapján a Magyar Nemzeti Banknál van regisztrálva (regisztrációs szám: 23521050).