Számlabiztonság

Az ügyfelek pénze – egy első osztályú nemzetközi banknál vezetett – elkülönített számlán van.

Az LMAX Limited-et az Egyesült Királyság Pénzügyi Felügyelete (FCA) engedélyezi és szabályozza (regisztrációs szám: 509778), ezáltal a Financial Service Compensation Scheme (FSCS) biztosítása alá esik. Az FSCS a magyar BEVA (Befektető-Védelmi Alap) megfelelője az Egyesül Királyságban. Ez azt jelenti, hogy az FSCS tud kompenzációt fizetni az ügyfeleknek, amennyiben a befektetési szolgáltató nem képes, vagy várhatóan nem lesz képes a követelések kifizetésére. Az FSCS független szervezet, melyet a Financial Services and Markets Act 2000 (FSMA) törvény értelmében hoztak létre. További részletek (pl.: kompenzáció mértéke) az FSCS honlapján: www.fscs.org.uk »

Kockázati figyelmeztetés

Az online kereskedés növeli a kereskedés sebességét és hatékonyságát, de nem csökkenti a kockázatokat. A magasabb tőkeáttét használata és az egyes termékek egyedi sajátosságainak nem ismerése az Ön teljes befektetésének az elvesztéséhez vezethet. Az FX és CFD instrumentumok tőkeáttétes termékek, melyek a kereskedési számlára befizetett letét feletti veszteséget is okozhatnak. Ezekkel a termékekkel való kereskedés nem mindenki számára megfelelő, ezért bizonyosodjon meg róla, hogy teljes mértékben tisztában van a kockázatokkal!

Jogi szabályozás

Az UltraFX üzemeltetője a Moneywheel Research Zrt. A Moneywheel Research Zrt. az LMAX Limited függő ügynöke. Az LMAX Limited-et az Egyesült Királyság Pénzügyi Felügyelete engedélyezi és szabályozza (regisztrációs szám: 509778). Moneywheel Research Zrt. a 2007. évi CXXXVIII törvény alapján a Magyar Nemzeti Banknál van regisztrálva (regisztrációs szám: 23521050).