2. A számlanyitáshoz szükséges dokumentumok letöltése, kitöltése, illetve másolatának elkészítése és elküldése

3. Számla adatainak kézhezvétele e-mailben, kereskedés megkezdése

+1 Alszámla igénylése MT4-hez (szükség esetén) egy egyszerű e-mailben

Élő számla nyitása – 2. lépés

Számlaigénylés magánszemélyeknek

Kérjük, számlanyitáshoz az alábbi dokumentumok másolatát küldje az info@ultrafx.com e-mail címre:

 1. Személyi azonosságot igazoló dokumentum (személyi igazolványánák mindkét oldala vagy útlevele fényképes oldala)
 2. 30 napnál nem régebbi közüzemi számla (az Ön nevére és címére kiállítva)
 3. Account Application Form (.pdf) (kitöltve és aláírva – segédlet »)

Számlaigénylés cégeknek

Kérjük, magyar vállalatok esetében az alábbi dokumentumok másolatát és annak hiteles angol fordítását küldje el az info@ultrafx.com e-mail címre:

 1. Cégbírósági végzés
 2. 30 napnál nem régebbi cégkivonat
 3. Aláírási címpéldány
 4. Az előző két pénzügyi év mérlege
 5. 30 napnál nem régebbi bankszámla kivonat
 6. A vezető tisztségviselők, illetve a 25% vagy annál nagyobb tulajdonrésszel rendelkező tulajdonosok személyi azonosságát igazoló okirat (a személyi igazolvány mindkét oldala vagy az útlevél fényképes oldala)
 7. A vezető tisztségviselők, illetve a 25% vagy annál tulajdonrésszel rendelkező tulajdonosok nevére és címére kiállított, 30 napnál nem régebbi közüzemi számla

Kérjük, külföldi cégek esetében az alábbi dokumentumok másolatát és – szükség esetén – annak hiteles angol fordítását küldje el az info@ultrafx.com e-mail címre:

 1. Memorandum and Articles of Association
 2. Certificate of Incorporation
 3. The last two years financial statements/three months of company bank statements (for non EEA companies)
 4. Register of Shareholders
 5. Register of Directors
 6. Proof of Registered Address (original utility bill or bank statement displaying the Company’s Name and Registered Addressdated within the last three months)
 7. Proof of Operating Address (original utility bill of bank statement displaying the company’s Name and Operating Address dated within the last three months)
 8. Individual verification of all active Directors (copy of passport and a recent original residential utility bill for each)
 9. Individual verification of Shareholders/Beneficial Owners with a holding of 25% or more
 10. Individual shareholders (copy of a passport and a recent original residential utility bill for each)
 11. Corporate shareholders (a complete list of supporting documentation for each Company as listed above) For applications from outside the UK and EEA, please supply a certificate of Incumbency (dated within the last 3 months) or notarised copies of the documentation stated above.
 12. Corporate Account Application Form (.pdf) (filled and signed)

Kockázati figyelmeztetés

Az online kereskedés növeli a kereskedés sebességét és hatékonyságát, de nem csökkenti a kockázatokat. A magasabb tőkeáttét használata és az egyes termékek egyedi sajátosságainak nem ismerése az Ön teljes befektetésének az elvesztéséhez vezethet. Az FX és CFD instrumentumok tőkeáttétes termékek, melyek a kereskedési számlára befizetett letét feletti veszteséget is okozhatnak. Ezekkel a termékekkel való kereskedés nem mindenki számára megfelelő, ezért bizonyosodjon meg róla, hogy teljes mértékben tisztában van a kockázatokkal!

Jogi szabályozás

Az UltraFX üzemeltetője a Moneywheel Research Zrt. A Moneywheel Research Zrt. az LMAX Limited függő ügynöke. Az LMAX Limited-et az Egyesült Királyság Pénzügyi Felügyelete engedélyezi és szabályozza (regisztrációs szám: 509778). Moneywheel Research Zrt. a 2007. évi CXXXVIII törvény alapján a Magyar Nemzeti Banknál van regisztrálva (regisztrációs szám: 23521050).